Springuin.nl


Wij ontwikkelen elektronica producten die precies passen in wat u nodig heeft.

Portfolio

We laten u op deze pagina graag wat voorbeelden zien van de producten die we ontwikkeld hebben en nu produceren.

Audio-wandpaneel voor toepassing in cruiseschepen

Bij de ontwikkeling van dit product stonden uitstraling en eenvoud in gebruik voorop. Het audio-wandpaneel wordt geïnstalleerd in de hutten van een cruiseschip. De gebruiker kan met het paneel een keuze maken uit een van de aangeboden audiokanalen of zijn eigen telefoon of tablet aansluiten. De ingebouwde versterker stuurt de in de hut ingebouwde speaker aan.

Het frontpaneel is een plaat van krasbestendig plexiglas, met een geannodiseerd aluminium rand. De bediening geschiedt door middel van touch-knoppen en een display. De achtergrondverlichting wordt aangepast aan het omgevingslicht. Het paneel wordt ingebouwd in een dubbele hollewanddoos. Het audiosignaal van de scheepsbrede kanalen wordt aangevoerd via een standaard 100V PA systeem.

Het paneel beschikt over een override-functie waarmee het normale gebruik tijdelijk onderbroken kan worden voor een omroep of alarm.

Signaalconditioneringsmodule voor een PLC systeem

Ontwikkeld voor een PLC systeem met diverse sensoren: een kleine module die de signaalniveaus van de sensoren geschikt maakt voor het uitlezen door een PLC. Deze module vervangt losse weerstanden in de klemmenstrook.

Op verzoek is de module uitgevoerd met klassieke through-hole componenten en zijn de componentwaarden op de printplaat vermeld. De module is voorzien van een coating als bescherming tegen vocht.

Via USB bedienbare PID-controller met hoogspanningsuitgang t.b.v. het aansturen van piëzo-kleppen

Piëzo-kleppen zijn populair in diverse industriële en laboratoriumtoepassingen. Ze kunnen snel schakelen, zijn nauwkeurig en keren bij stroomuitval altijd terug in hun standaardpositie. Ze worden aangestuurd met hoogspanning.
Deze PID-controller is ontwikkeld als geïntegreerde oplossing voor het nauwkeurig regelen van gasdrukken in een laboratoratoriumopstelling. De staat en instellingen van de controller zijn via de USB-aansluiting op te vragen en te configureren. Een LED-display geeft de status weer en de draaiknop maakt het mogelijk om, afhankelijk van de gekozen modus, het setpoint of de uitgangswaarde aan te passen.
Er is voor een 19" cassette-behuizing gekozen voor optimale integratie in de opstelling. Bij de componentkeuze is rekening gehouden met leverbaarheid op de lange termijn.
 
Springuin.nl
Staringhove 14
2726 BW Zoetermeer
T: +31 79 2000 162
E: info@springuin.nl
KvK 27317948

© Springuin.nl 2012 - 2017 - SDG